SHOP News & Articles Contact Impressum

Keine Verbindung zu XH540-V150-R mit Wizard 2.0

Guten Tag,

ich habe keine Verbindung mehr zum XH540-V150-R. Anfangs funktionierte alles wunderbar. Verbindung über USB auf RS485 und dem DYNAMIXEL Wizard 2.0. Servo angesteuert und Parameter mit der Paketfunktion im RAM als auch im EEPROM geändert. Kein Problem. Dann Parameter 44 im EEPROM über die Online-Tabelle direkt geändert und gespeichert. Danach ist die Verbindung abgebrochen, seit dem ist keine Verbindung mehr zum Servo möglich, als wenn der Controller tot ist. Die ID war 1.

Hat jemand einen Rat für mich!?

LG

Dear Sir or Madam,

thanks for opening a topic and excuse me for having issues.

Changing parameters itself does not affect the connection.
So, we assume there might be 3 main reasons for this issue.

  1. Check Battery Power Voltage - check whether DXL is powered well by 24V.
  2. USB cable issue - check whether USB cable is connected well and works well
  3. Shutdown - If voltage issues happened, the motor could be turned into shutdown mode.
    Could you please do a screenshot like the below one?

Thanks for your advices.
I checked power supply - okay.
I replaced USB-cable - no change. But connection to usb serial converter was okay before.
I cannot send you the requested screenshot because I am not online. That’s my problem. Not connect to the servo itself.

Dear all,

thanks for your reply.

Just to be sure, are you scanning the hole range or just the shwon paramters?

Options

Of course, I also scaned the hole range. But no response…

Thanks for your reply. We will build a test environment and will try to get the same issue.

We will come back with a solution asap.

Footer With Address And Phones